Obiteljsko hodočašće Kraljici Mira 2011. godine

Datum hodočašća: 1. - 3. 7. 2011.

1.7: Srce Isusovo
2.7: Srce Marijino
3.7: sv. Toma, apostol

Hvaljen Isus i Marija!

Hrvatska, odnosno Hrvati nalaze se pred uništenjem: moralnim, političkim i gospodarskim.  Samo nekoliko puta u povijesti Hrvatska je poharana u takvoj mjeri kao sada. Razlika je jedino u tome, što su prije uništitelji bili isključivo tuđinci, bez značajnih pomagača u domovini. Danas je situacija znatno drugačija. Hrvatska Crkva, Država i narod - uzeli su olako krajem devedesetih inzistiranje kardinala Kuharića na duhovnoj obnovi zemlje. Umjesto toga krenulo se svom silinom u rušenje svega što je bilo moralno i sveto na svim područjima života i svim segmentima društva.

Mediji su predvodili u uništavanju ljudske pameti, zdravog razuma i svih tradicionalnih kršćanskih vrednota, kao gljive poslije kiše nicale su raznorazne udruge, koje su za interese svojih naručitelja lobirale, kreštale i prale mozgove na svim političkim razinama. Crkva je na sve to šutjela ili reagirala preblago i prekasno, državni organi ubrzo su digli ruke od borbe za osnovni ljudski moral i dostojanstvo, mediji su postali produžena ruka "Velikog brata" orwelovskih razmjera.

Političari su rasprodavali Hrvatsku šakom i kapom na sve strane, na kraju su rasprodali i svoje poštenje. Sve koji su znali što se događa, kao da je uhvatila neka letargija i rezignacija pred navalom Zloga i njegovih pomoćnika na elementarne moralne vrednote našeg naroda. Prodavalo se i izdavalo na sve strane bila to poduzeća,  dokumenti ili ljudi. Poput Juda trčkaralo se oko nekih parapravnih tužitelja i natjecalo tko će bolje izdati i prodati one, koji su nas obranili, da nam ne budu prerezani grkljani i iskopane oči. Došli smo i do nove "pravde" odnosno parapravde ili subpravde, ovisi o tome tko nam je dijeli, da li tuđi ili naši engleskogovoreći "pravednici".

Sada smo tu gdje jesmo. Hrvatska je pred svekolikim bankrotom i propašću kao onda kada sve svela na "ostatke ostataka nekoć slavnog hrvatskog kraljevstva". No ni onda, pod Osmanlijama, Mlečanima i Germanima  Hrvatska nije bila do temelja zatrta, iako više nije imala ni vojske, ni političara ni gospodarstva.

Hrvatska je preživjela! Hrvatska je preživjela i nadživjela svoje osvajače i tlačitelje.

Ali samo zahvaljujući obiteljima!

Obiteljima s brojnom djecom i vjerom u Boga!

Obiteljima koje se nisu plašile budućnosti ni onda kada nikakve nade nije bilo!

Obiteljima koje su svu svoju snagu crpile iz vjere u Boga. S "nadom protiv svake nade" oni su iznijeli Hrvatsku iz ponora na svjetlo dana i to već

nekoliko puta u povijesti.

Ono što nikada nije uspjelo političarima, pravnicima, birokratima - uvijek je uspijevalo obiteljima - koje su znale da su "muško i žensko - stvorene na sliku i priliku Božju"!

Danas je jedino to važno! Sačuvati naše obitelji, ojačati hrvatsko pučanstvo i čekati da Bog obračuna s onima koji su se digli protiv njega i protiv ljudi. Moliti, ljubiti, rađati i čekati na novu Hrvatsku! Na kršćansku Hrvatsku! Na Hrvatsku radosti, na Hrvatsku poštenja!

A to mora doći - ako mi roditelji svoji djecu odgojimo u neslomljive moralne veličine, koja će se ravnati po Božjim zakonima.

S namjerom da molimo na te nakane organiziramo ovo hodočašće. Da položimo u ruke Kraljice Mira hrvatske obitelji i hrvatsku budućnost.

Tako da Gospa ima zadnju riječ u

Hrvatskoj!