Hodočašće obitelji Kraljici Mira

Nakon prelijepih dana molitve, susreta i druženja, vrijeme je za poneku riječ o proteklom hodočašću. Prije svega zahvaljujemo dragom Bogu na dobrom putu, vremenu i milostima, zatim zahvaljujem svim darovateljima koji su omogućili ovo putovanje, svim moliteljima koji su molili za uspjeh i svima koji su nas u Međugorju i Ćitluku ugostili, animirali, hrabrili.

FOTO banner

Obiteljsko hodočašće Kraljici Mira 2011. godine

Datum hodočašća: 1. - 3. 7. 2011.

1.7: Srce Isusovo
2.7: Srce Marijino
3.7: sv. Toma, apostol

Hvaljen Isus i Marija!

Hrvatska, odnosno Hrvati nalaze se pred uništenjem: moralnim, političkim i gospodarskim.  Samo nekoliko puta u povijesti Hrvatska je poharana u takvoj mjeri kao sada. Razlika je jedino u tome, što su prije uništitelji bili isključivo tuđinci, bez značajnih pomagača u domovini. Danas je situacija znatno drugačija. Hrvatska Crkva, Država i narod - uzeli su olako krajem devedesetih inzistiranje kardinala Kuharića na duhovnoj obnovi zemlje. Umjesto toga krenulo se svom silinom u rušenje svega što je bilo moralno i sveto na svim područjima života i svim segmentima društva.

Molba za donaciju

Poštovane dame i gospodo!

 

Mi smo kršćanska udruga za promicanje športa, rekreacije i turizma – pod nazivom „Kup Karmel“.

Naše se djelovanje bazira na kršćanskoj kulturi ukorijenjenoj u europsku tradiciju i služi promicanju rekreacije i komunikacije među ljudima.

Nakon niz uspješno provedenih akcija (Međunarodni maraton mira i druge) zadnje dvije godine posebnu pozornost posvećujemo grupama i kategorijama ljudi koji su na rubu društva ili tamo sve više bivaju gurani (beskućnici, prosjaci, invalidi,obitelji, posebno one s mnogobrojnom djecom i drugi).

Ove godine našu posebnu pozornost imaju obitelji i to one s mnogo djece. Posjet pape Benedikta XVI Hrvatskoj biti će također u znaku obitelji odnosno on će zajedno s posjetiteljima na Hipodromu proslaviti nacionalni dan obitelji.

Obitelj