Svjedočanstvo o milosti Majke Božje Međugorske

Ovime želimo zahvaliti udruzi Kup Karmel, a na poseban način Robertu, što smo imali prilike sudjelovati na obiteljskom hodočašću u Međugorje od 5. do 7. srpnja ove godine. Naša nebeska Majka nam je podarila veliku milost, za koju nam je još uvijek teško povjerovati da je istina.

Hodočašće obitelji Kraljici Mira 05.07.-07.07.2013.g.

Hvala ti Isuse, hvala ti majko Marijo!
 
Danas kada su autobusi otišli kućama i kada razmišljam što da napišem o proteklom hodočašću, dolazi mi misao kako mi je žao što ja kao dijete nisam bio sudionik ovakvog jednog obiteljskog hodočašća. Siguran sam da bi me kada bih vidio suze oca ili majke, razdraganog mnoštva, smijeh i radost ostale djece, potaknule na razmišljanje o razlogu njihovih suza radosnica, njihove radosti i sreće.

Hodočašće obitelji Kraljici mira u Međugorje od 05.-07.2013.g.

Drage Hrvatske katoličke obitelji!

Potpuno smo svjesni problema koji vas opterećuju. Od zaposlenja pa do plaća koje se ne dobivaju ili se dobivaju ali ne redovito. Od brige za djecu kojoj se pokušava isprati mozak i odvojiti ih od kućnog odgoja i od Boga, do briga oko krova nad glavom, jer oni koji bi trebali štititi obitelji i biti im na pomoći kada dođu problemi, šalju specijalce kako bi ih istjerali iz vlastitih domova.

Povedimo djecu Gospi da ih odgoji!

Povedimo djecu Gospi da ih odgoji!
Na blagdan sv. Obitelji.

Poruka, 25. prosinac 2012

Gospa je došla sa malim Isusom u naručju i nije dala poruku, ali je mali
Isus progovorio i rekao: Ja sam vaš mir, živite moje zapovijedi. Znakom
križa Gospa i mali Isus zajedno su nas blagoslovili.