Hodočašća

Kako objasniti zašto Udruga Kup-Karmel stoji na raspolaganju za vodstvo hodočašća u Međugorje?

Upravo stoga što većina članova u Udruzi je doživjela i osjetila u Međugorju istinsku prisutnost Gospe, Njezinu blizinu, ljubav i želju da se promijenimo na bolje kao ljudi i kao vjernici.

Zato i vodimo hodočašća, i ne samo hodočašća, organizirali smo do sada mnogo akcija koje su bile vezane  za Međugorje ali isto tako i neke koje su plod Međugorja a događale su se u mjestima u kojima živimo i radimo.

Do sada smo vodili preko 70 hodočašća autobusima, uspješno smo organizirali dva puta Maraton mira, Moto- hodočašće, a sve s ciljom da ono što smo osobno iskusili omogućimo i drugima. Slijedeća velika, možda najvažnija akcija je Hodočašće siromaha, prosjaka i beskućnika.

U ovih 70-tak hodočašća vodili smo hodočasnike iz Zagreba, Petrinje, Gline, Huma na Sutli, Pregrade, Ogulina, Šibenika, Beograda. Bila su to hodočašća individualaca ali i organizacija, udruga, obrta, škola.

Svjedoci smo mnogih milosti, obraćenja, ozdravljenja, mnogih obitelji koje su na Gospin zagovor dobili djecu, puno blagoslova koje smo i sami primili a samo se malo žrtvovali.

Baš zbog toga što smo sve besplatno primili zato sve besplatno i dajemo.

Ukoliko ste sakupili ljude i želite ih povesti Gospi, slobodno nam se javite, mi Vam možemo preporučiti prijevoznike, preporučiti smještaj u Međugorju i pružiti vam besplatno vodstvo hodočasnika u Međugorje.