Važno

Dragi čitatelji,
Evo morasmo skinuti novogodišnju čestitku s ove stranice, kako bi obavili svoju građansku,moralnu, kršćansku i manjinsku dužnost: upozorili na najgrublje ponižavanje i vrijeđanje naših Svetinja.


Kako nitko nije reagirao, osjećamo se dužni barem ovako progovoriti jasnim jezikom.
Gospodin Ivo Josipović nekoliko je puta ponavljao da je na izborima pobijedilo svjetlo, da su se birači odlučili za svjetlo i da ih poziva da se i u drugom krugu odluče za svjetlo.
Pošto je g. Josipović intelektualac, uvjereni smo, da nije mislio na svjetlo petrolejke ili električne sijalice koje poznajemo iz preglupih viceva o plavušama.
A pošto smo mi prakticirajući vjernici u Boga Svevišnjega, shvatili smo i dobro razumjeli, da g. Josipović sebi ili (svom kolegi suparniku) pripisuje osobine Svjetla.
Mi nadalje znamo da je takvo što, za svakog praktičnog vjernika najveći, najteži grijeh: uzimati sebi atribute Boga Živoga. To je u  početku učinio Lucifer (anđeo svjetlonoša) koji je zbog toga bio izbačen s neba u pakao i koji od tada ne prestaje zavađati ljude da budu „kao bogovi“. Stavljati bilo kakvu ljudsku funkciju (pa bila to i predsjednička) na ovome svijetu
na razinu Svjetla znači poistovjetiti se s Bogom, znači postati zlatnim teletom, znači upropastiti narod svoj na ovome a mnoge i na drugome svijetu. Znano  nam je iz  Biblije da klanjanje zlatnom teletu ima samo jedan lijek, onaj biblijski : Izlazak 32, 25-35. Dakle tko god izaziva Božju srdžbu, izaziva smrt na svoj narod. To vrijedi i za g. Josipovića, jer Bog je gospodar svijeta, a ne neki „svjetlonoše“, ma koliko oni to željeli!
Smatramo ovaj  svoj protest mnogo važnijim nego Paradu ponosa, nego Zagreb – Pride i sliče manjinske borbe i strahovito nam je žao na nitko u ovoj zemlji nije ustao obraniti Slavu i Čast Boga Živoga.
Osjećamo se ugroženi, uvrijeđeni i nezaštićeni vjernici, kao što to bijahu Židovi - izabrani narod, u vrijeme fašizma u Evropi i Hrvatskoj. Čekamo samo kristalnu noć. kada će nam se početi zatvarati radnje, kada ćemo gubiti posao, kada će nas se odvoditi neznano kuda.
Jer u ovoj Hrvatskoj, ako nikome nije Ime Božje sveto, kako će im biti tamo šačica vjernika na rubu društva. Stoga ovo svoje istupanje smatramo kao djelom Matatijinim iz 1.Knjige o Makabejcima 2, 15-28. Spremni smo na žrtvu za svoje uvjerenje i za Boga, koji će na kraju Života svakome biti Sudac. A g. Josipoviću poručujemo: ukoliko se javno ne pokaje za svoju izjavu, ostaje veliki uvreditelj, diskriminator i krivac grijeha velikoga pred Bogom i onima koje je uspio zavesti. Kada Čovjek preuzme ulogu Boga, ulogu Svjetla onda jao ljudima koji ne misle kao on onda je on Mesija kakvog je Evropa doživjela od 1933 do 1945.
Ovo što je napisano nema veze s izborima ni s Pantovčacima, već s elementarnim ljudskim pravima i vjerskim dužnostima. Ni najmanje ne želimo da se g. Josipović bilo kome ispriča, već jedino to, da se pokaje, jer nije dobro igrati se s Bogom.
Hvala  i  Slava Bogu!