Hodočašće obitelji od 04.do 06.-07.2014.

 Poruka, 25. travanj 2005

Draga djeco! I danas vas pozivam da obnovite molitvu u vašim obiteljima. Molitvom i čitanjem svetoga Pisma neka uđe u vaše obitelji Duh Sveti koji će vas obnoviti. Tako ćete vi postati vjeroučitelji u svojoj obitelji. Molitvom i vašom ljubavlju svijet će poći na bolji put, i ljubav će zavladati svijetom. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.”
Hvaljen Isus i Marija!
 
Drage mame i tate, drage obitelji,
pred nama je nova 2014.g. i novo 5. Hodočašće obitelji Kraljici mira u Međugorje.
 
Protekla godina nije bila baš lagana, mogu li se nabrojiti nedaće  s kojima se susreće
 Hrvatska obitelj?
Ako nam se ugledati na Svetu obitelj moramo razmišljati kako je tek njima bilo, od  Isusovog začeća, pa Njegovog rođenja, javnog djelovanja te Njegove smrti, sve sami problemi s kojima su se susretali.
Jedno je bilo važno, nisu  nikada gubili vjeru i nadu.
Drage Hrvatske obitelji, nekako mi se čini da je ovo što se događa  svima nama, "planovi" skovani od prije dvije godine, samo su početak onoga što nas još čeka.
Pa zamislite samo da Gospa nije s nama sve ove godine, da nas ne tješi i ne opominje da nam ne pokazuje kuda  trebamo ići  kako bi nam bilo?
Hvala ti Isuse za Međugorje!
Svakim danom osjećam čežnju za mjestom gdje Gospa govori već skoro 33 godine. Znamo koliko je važno čovjeku koji žeđa u pustinji, da se napije u oazi žive vode.
I zato i ovo 5. Hodočašće obitelji, neka ono bude nada svim obiteljima, neka roditelji i djeca osjete otvoreno nebo, neka osjete kako je lijepo biti s mamom i tatom u Božjoj blizini, neka vide da suze nisu samo zbog tuge i žalosti nego i zbog sreće i mira.
Budimo vjeroučitelji u našim obiteljima. Neka mir zavlada u svim srcima, neka ljubav zavlada cijelim svijetom.
Već popunjeni autobusi znak su koliko nam svima znači ovo hodočašće, i ove godine hodočašće će biti gotovo besplatno a donacije će uvjetovati koliko će autobusa i obitelji poći na hodočašće, zato pozivam sve ljude otvorena srca da financijski pomognu i uplate donacije na  račun Udruge.
Robert Rukavina
 
 
DONACIJE NA RAČUN UDRUGE:
 KUP-KARMEL
KORDUNSKA 3, 10 000 ZAGREB
RAIFFEISEN BANK
2484008-1103871710
INOZEMNE
Swift: RZBHHR2X-IBAN HR- 8624840082100106904