Svjedoćanstvo - Anita Naglić

SVJEDOCANSTVO❤HVALA TI BOZE❤KOLIKO SI VELIK I SVEMOGUC❤HVALA TI MAJCICENASA❤

Moje ime je Anita Naglić,iz Samobora sam,imam 41 godinu, po zanimanju sam medicinska sestra. Evo draga Marijana Rašić želim ukratko podijeliti svoje prvo Hodočaće u Međugorje ;) 

Znači sjela sam u autobus onako izgubljena, sva u nekom grču i nekim kamenom na srcu imam problema sa debelim crijevom i mislim si dragi Bože kako ću preživjeti i sjediti 8 sati .Ništa ne oćekujem idem samo zahvaliti dragom Bogu i Majki Mariji što sam živa nakon 14 operacija, na nozi imam umjetni kuk i za Uskrs operirala karcinom jajnika.

Ti nas vodiš i u trenutku molitve krunice molim i odjenom krenu suze u potocima !!! same od sebe. Molim iz sveg srca i nakon krunice osječam olakšanje ,nema više kamena na srcu nema stresa opuštena sam i uživam u putovanju ,pjesami i molitvi .Krećemo na Križevac pogled prema vrhu gdje se moram popesti po mraku po velikom i špičastom kamenju kažem sama sebi "nema šanse da dođeš gore "...krećemo hodam i pjevam bez problema, ne osječam kamenje, ne osjećam uzbrdicu !!!

Sila me vuće dalje i dalje i dalje nema umora nema boli nema straha u srcu samo radost i veselje......I eto nas nakon par sati na vrhu kod Križa ,kod Majćice majke... radosti i veselju nema kraja!!!!! Spuštamo se nazad po mrklom mraku, svijetlimo lampama, znoj curi niz lice,nema umora samo sila koja daje snagu ti to možeš idemo dalje.

Nakon povratka u sobu mislim Dragi Bože što ću sada sad mi je debelo crjevo sigurno u takvom stanju da ću morat potražiti liječnićku pomoć !!! Otušram se kad ono šok !!!!! Nema,nestalo sve u redu kao da nikad ništa nije niti postojalo !!!!! Hvala Marijana Rašić što si me vodila,što si me bodrila ,što si me obasipala svojom iskrenom ljubavi ,što si me podržavala nisi me osuđivala !!!!!!

Mislim da je dragi Bog odredio tebe da baš ti budeš moj vodić i budeš uz mene <3 Od <3 veliko HVALA na svemu !!!! Nikada te neću zaboraviti i sljedeće godine idem opet i voljela bih da si opet moj vodić!!!! HVALA

HAVALA I NAVEČE HVALA :) PUSA Marijana Rašić posebna si <3 Ti si moj anđeo čuvar !!!!