Završeno Hodočašće obitelji

I drugu im kaza prispodobu: "Kraljevstvo je nebesko kao kad žena uze kvasac i zamjesi ga u tri mjere brašna dok sve ne uskisne."
Matej 13, 33-34 

Karta Hodočašća obitelji

Ovdje mozete preuzeti kartu Hodočašća obitelji.

Organizacija hodočasća obitelji Kraljici mira u Medjugorje

Hvaljen Isus i Marija!

Nekako već tradicionalno, uvijek na početku nove godine objavljujemo datum održavanja slijedećeg Hodočašća obitelji Kraljici Mira u Međugorje. Svake godine suočavamo se s istim problemima; cijena smještaja, prijevoza, hrane... Ali kada pogledam sve ove godine unatrag ne mogu,a da ne primjetim kako je uvijek bilo teško, a kako su sredstva za hodočašće na čudesan način pristigla. Znalo se dogoditi da se do trenutka polaska nije znalo koliko autobusa s obiteljima će krenuti na hodočašće, ipak na kraju išli smo svi i nije nitko ostao. A kome zahvaliti nego Isusu, Gospi, donatorima i onima koji su molili da se hodočašće održi.

Vaša svjedočanstva, snaga su nama u Udruzi. Promjena života u obiteljima, nove prinove u obiteljima, čudesna ozdravljenja, suze roditelja i djece od radosti, osjećaji sreće, ljubavi, mira... o tome ste vi svjedočili, i hvala vam na tome!
Upravo ta svjedočanstva znak su nama koliko je važno Hodočašće obitelji i koliko je važno obiteljima približiti Boga. Supružnici bez Boga, djeca bez Boga, obitelji bez Boga, ne nalaze smisao svog postojanja u današnjem vremenu. Hodočašće obitelji vodi obitelji Gospi, Kraljica Mira pokazuje put prema Bogu, a Bog obnavlja, iscjeljuje, pomaže, blagoslivlja obitelji...

Hodočašće obitelji održati će se od 17.06.2016.g.­19.06.2016.g. I ove godine moramo prikupiti znatna sredstva pa vas i ovim putem molim da svi oni koji mogu doniraju sredstva na račun Udruge.
Pozivam sve one obitelji koje žele sudjelovati na hodočašću da se na vrijeme predbilježe kako bismo znali koliko sredstava moramo prikupiti.
S obzirom da se nadamo kako će Vlada biti sastavljena od praktičnih vjernika koji prakticiraju vjeru te imaju osjetljivo srce za djecu i roditelje vjerujemo kako ove godine neće biti "nikakav problem" prikupiti sredstva.

Robert Rukavina