Održano Hodočašće obitelji u Međugorje

U jutarnjim satima 6. srpnja 2012. krenuli smo iz Zagreba za Međugorje. Na ovom hodočašću, koje već prerasta u tradicionalno, zapazio sam da obitelji koje učestalo hodočaste, sada već treću godinu zaredom, postaju jedna velika obitelj i da su spremne uvijek primiti novu članove među sebe.
Već na samom početku hodočašća bilo je vidljivo zajedništvo, radost i veselje. Nije važno koje je dijete čije, svi čuvaju i paze na sve. 
Po dolasku u Međugorje prisustvovali smo večernjem molitvenom programu i sv. Misi. Sutradan u jutro molili smo radosna otajstva krunice na Podbrdu gdje su nam se pridružile obitelji iz Zatona kraj Šibenika. Nakon Podbrda nastavili smo zajedničko druženje do ručka koji je bio organiziran u zajednici Milosrdni otac, gdje su nas “momci” ugodno ugostili i okrijepili.

Obiteljsko hodočašće od 06.-08.07.2012.g.

Drage obitelji!

Drage katoličke obitelji!

Drage katoličke obitelji s mnogobrojnom djecom!

 

I ove godine, iako pod otežanim okolnostima, organiziramo hodočašće obitelji s mnogo djece Kraljici Mira u Međugorje. Kažem, pod otežanim, a bilo bi bolje reči: pod dramatičnim okolnostima.

Više ne možemo računati na sponzorstva, na potporu i pomoć, jer s jedne strane sve veće osiromašivanje i harač, a s druge strane „Pocrvenjela“ Hrvatska i „Nova Pravednost“ , ozračje u kojem smo mi proglašeni za (spam) SMEĆE! Tko god se bori za kulturu života i moralne vrednote, taj je u najmanju ruku  danas i ovdje sramoćen, pljuvan, ismijavan od medija i vladajućih.

Ne mogu nas podnijeti, jer kad nas vide, našu djecu, naše obitelji, našu radost, u njima se javlja spoznaja da su na krivom putu, savjest im govori da krivo rade, nemaju mira. Stoga nas žele pod svaku cijenu ismijati, ušutkati odstraniti i tretirati kao SPAM – SMEĆE!