Hodočašće obitelji Kraljici mira u Međugorje

 

Plakat

Na svoju sliku stvori Bog čovjeka,
Na sliku Božju on ga stvori,
muško i žensko stvori ih.
I blagoslovi ih Bog i reče im:
Plodite se, i množite, i napunite zemlju, i sebi je podložite!


Tako je to trebalo biti od početka. I tako će biti do kraja svijeta unatoč smetnjama i devijacijama zbog umiješanosti Sotone (stare zmije , oca laži i ubojice od početka) i njegovih slugu, u namjeri da ometaju, unište i zatru Božje planove i ljudski rod.
Stvarati obitelj, darivati se jedno drugom, rađati i odgajati djecu –to su Božji geni u nama od početka ljudskog roda – sve ostalo su devijacije!

Nažalost i hrvatske obitelji prate europske trendove, pa se tako skoro svaka četvrta hrvatska obitelj raspada. Kada razmišljam o obiteljima, dolazim do zaključka da je najveći problem što u obiteljima ima sve manje supružnika, koji bi u svojoj obitelji našli poziv i poslanje poput Sv. Josipa i Blažene Djevice Marije. Većina ih trči za karijerama, uče se „jezici“, trude se postići slavu svijeta, kao da je to najvažnije. Hrvatske obitelji nemaju djece, supružnici nemaju povjerenja jedno u drugo, vrijeme se provodi pred tv-om, izmišljeno je na stotine hobija i sportskih aktivnosti koji razdvajaju supružnike, djecu odgajaju kojekakvi pedagozi, internet, ulica..
U udžbenicima obitelj se prikazuje s najviše dvoje djece i to rijetko s oba roditelja, uvode se neke nove vrste obitelji, u kojima djeca imaju dva tate ili dvije mame.
Djeca umjesto da se prihvaćaju kao Božji blagoslov, postaju većini opterećenje,( najčešći izgovor kojeg čujem je, da ne mogu imati jedno dijete više, jer nemaju materijalnih sredstava) nikome se ne da posvetiti djeci vrijeme, žrtvovati se, a kamoli ih odgajati. Što je najgore, većina roditelja s jednim djetetom ih svojim (ne)odgojem upropaštavaju, jer im žele pružiti sve na svijetu bez mjere i kriterija, jer od njih pod svaku cijenu žele učiniti uspješne zvijezde, sportaše, političare ili slično – ono što u današnjoj Hrvatskoj ima prođu.
Tako krivo usmjerena djeca odrastaju i postaju nezreli, neodgovorni i nesposobni članovi društva. Djeca u Hrvatskoj postala su državni neprijatelj broj 1. O tome svjedoči činjenica da se svakodnevno izvršava na desetke abortusa. Tako je nakon holokausta gdje su stradali najnemoćniji dijelovi društva i naroda na red došla još nemoćnija djeca koju se svakodnevno vadi, čupa i reže na ginekološkim stolovima iz majčine utrobe.
Šuti narod, šuti crkva, a država na pritisak medija i udruga kojima upravljaju tajni centri moći i neprijatelja djece i čovjeka sva ta ubojstva ozakonjuje „u ime vladavine prava“ i naroda..
Mi u udruzi Kup-Karmel odlučili smo dati svoj prilog životu i ljubavi protiv mraka i ubijanja.
Ne želimo se suprotstavljati i polemizirati s gore navedenim krivcima takvog stanja u hrvatskom društvu, već želimo ponuditi izlaz iz zla, alternativni put, put ljubavi i žrtve, put do raja: hodočašće obitelji Kraljici mira u Međugorje. Nakon dosadašnjih akcija naše Udruge, želja nam je sada dovesti obitelji na Izvor, usmjeriti ih prema Bogu, odvojiti ih makar za to vrijeme hodočašća od televizije, novina, interneta, raditi na zbližavanju članova obitelji.
Htjeli bismo posvjedočiti o radosti koju obitelj pruža, o prijateljstvu i ljubavi koje imamo kao supružnici, o vjeri i nadi koju nam pruža Kraljica mira u Međugorju.
Na hodočašće su pozvane sve obitelji ali s najmanje jednim djetetom, one koje bi htjele a ne mogu imati djece, a napose obitelji s mnogo djece.
Vodit ćemo račina da namaknemo financijska sredstva iz donacija, kako bi snizili troškove na najmanju moguću mjeru, a ovim putem pozivamo donatore da potpomognu ova hodočašća uplatama na račun Udruge.
O datumu, vremenu polaska i rasporedu događanja uskoro ćete moći pročitati na ovim stranicama.