Obiteljsko hodočašće od 06.-08.07.2012.g.

Drage obitelji!

Drage katoličke obitelji!

Drage katoličke obitelji s mnogobrojnom djecom!

 

I ove godine, iako pod otežanim okolnostima, organiziramo hodočašće obitelji s mnogo djece Kraljici Mira u Međugorje. Kažem, pod otežanim, a bilo bi bolje reči: pod dramatičnim okolnostima.

Više ne možemo računati na sponzorstva, na potporu i pomoć, jer s jedne strane sve veće osiromašivanje i harač, a s druge strane „Pocrvenjela“ Hrvatska i „Nova Pravednost“ , ozračje u kojem smo mi proglašeni za (spam) SMEĆE! Tko god se bori za kulturu života i moralne vrednote, taj je u najmanju ruku  danas i ovdje sramoćen, pljuvan, ismijavan od medija i vladajućih.

Ne mogu nas podnijeti, jer kad nas vide, našu djecu, naše obitelji, našu radost, u njima se javlja spoznaja da su na krivom putu, savjest im govori da krivo rade, nemaju mira. Stoga nas žele pod svaku cijenu ismijati, ušutkati odstraniti i tretirati kao SPAM – SMEĆE!


Stoga, drage obitelji, ne dajte se! Udružujte se! Zajedno smo jači! Budućnost je na našoj strani!

Naša su djeca ta,koja će za dva tri desetljeća upravljati i suditi u ovoj zemlji. Obranite se drage obitelji

od ove navale Zloga i njegovih pomagača!

Uzmite krunicu u ruke! Molitvom možete pobijediti sve zlo koje prijeti  vama, vašoj djeci, vašoj

budućnosti, vašem narodu.  

Pozivamo Vas na hodočašće u Međugorje! Kraljici Mira! Da nam ona pomogne, da se ostvari Plan, koji njen sin Isus Krist ima za Hrvatsku, za čitav svijet! Da dođe vrijeme, da Gospa ima zadnju Riječ u Hrvatskoj!

Skupite svaki novčić koji u ovoj bijedi možete skupiti i žrtvujte ga za to hodočašće! I ta žrtva je molitva! I to je vapaj! Neka Bog pogleda na osramoćene, ponižavane, ismijavane. Neka se smiluje našoj zemlji gdje vlada kultura Zloga, koji je, kako reče Isus, bio čovjekoubojica od početka i lažac, otac laži.

I ne bojte se! Pokrenite se! U molitvi! U jedinstvu! S krunicom ćemo učiniti čudesa!

Prijavljujte se! 

Raspored hodočašća te vrijeme i mjesto polaska objaviti ćemo uskoro!