Hodočašće obitelji Kraljici mira u Međugorje od 05.-07.2013.g.

Drage Hrvatske katoličke obitelji!

Potpuno smo svjesni problema koji vas opterećuju. Od zaposlenja pa do plaća koje se ne dobivaju ili se dobivaju ali ne redovito. Od brige za djecu kojoj se pokušava isprati mozak i odvojiti ih od kućnog odgoja i od Boga, do briga oko krova nad glavom, jer oni koji bi trebali štititi obitelji i biti im na pomoći kada dođu problemi, šalju specijalce kako bi ih istjerali iz vlastitih domova.
 
Ispada, da su hrvatske obitelji okorjeli kriminalci i po život opasni ljudi samo zato jer su posudili novce i podigli krov nad glavom te si pokušali priuštiti život s najosnovnijim potrebama, sebi i djeci, a sada ne mogu vratiti "bolesne" kamate koje ne bi dopustio ni jedan "otac" povjerenog mu naroda.
 
Nažalost, živimo u vremenu kada izgleda da je sve naopako i da pomoći nema niotkuda. Zapravo, ovo je vrijeme kada su na ispitu i naša vjera i pouzdanje u Boga pred čijim sudom nitko neće moći "muljati".
 
Sretni smo što ipak i u ovom vremenu nailazimo na ljude koji su spremni otrgnuti od sebe i pokloniti drugima, od srca im na tome zahvaljujemo.
 
I ove godine u Udruzi Kup-Karmel uspjeli smo pribaviti sredstva i organizirati hodočašće Kraljici mira u Međugorje. Sretni smo što smo otkrili i doživjeli to mjesto molitve i milosti, sretni smo što za nas Međugorje nije samo mjesto na koje povremeno pogledamo kada bismo trebali prikupiti biračke glasove u Hercegovini, već je za nas to mjesto na kojem doživljavamo otvoreno Nebo na kojem osjećamo utjehu, nadu, sreću i mir. Mir kakav samo Bog daje, mir i ljubav koja je nezamisliva onima koji su u nemiru i mržnji, koji sustavno rade protiv hrvatskog čovjeka i obitelji.
 
Upravo ti razlozi naš su motiv za organiziranje ovog hodočašća, pružiti obiteljima, muškarcu, ženi i njihovoj djeci, gotovo besplatno, tri dana  duhovne obnove. Želimo im dati nadu da dobro postoji i da će dobro definitivno pobijediti zlo.
 
 
RASPORED HODOČAŠĆA:
 
PETAK-05.07
-08h-polazak autobusa, okretište tramvaja Prečko
-15h- dolazak u Međugorje
-17h-ručak
-18h-molitva i prisustvovanje ukazanju Gospe kod vidjelice Marije Pavlović-Lunetti
 
SUBOTA
-08h-doručak
-09h-polazak na Podbrdo, molitva krunice
-11,30h susret s Župnikom fra Marinkom Šakotom
-14h ručak
-17h večernji molitveni program
 
NEDJELJA
-08h-Sv. Misa
-09h doručak
-9,40 polazak u Majčino selo
-12h povratak
 
Prijave za hodočašće na mail robert.rukavina12@gmail.com ili mob. 098 980 4 555
Hvaljen Isus i Marija!